Telia Esports Series

Season 1, 2020

Kirjautuminen

TELIA ESPORTS SERIES -TURNAUKSET

Telia Esports Series (teliaesportsseries.com) on vuonna kevällä 2019 alkanut turnaussarja, jonka toinenkausi alkaa lokakuussa 2019. Turnaussarjaa järjestää Telia ja operoi Assembly. Toisella kaudella mukana on peleistä Counter-Strike: Global Offensive, jonka palkintopotti on yhteensä 40 800 euroa. Kaudella on online- ja offline-otteluita sekä runkosarjassa että pudotuspeleissä.

Info: Counter-Strike - 2019 Season 2

Sarjan toisella kaudella pelaa kahdeksan joukkuetta ja jaossa on yhteensä 40 000 euron palkintopotti. Palkintoja jaetaan jokaisesta sarjan ottelusta. Lohkovaiheessa jokaisessa ottelussa voittaja saa 500 euroa ja häviäjä 100 euroa. Lohko-ottelut käydään bo1-muodossa. Pudotuspeleihin etenee neljä joukkuetta. Pudotuspeleissä pelataan bo3-otteluita ja voittaja saa 14 000 €, toinen 7 000 € ja jaettu kolmas sija tuo 1500 € kummallekin. Rahapalkinnot jaetaan sarjan päätyttyä joukkueille, jotka ovat pelanneet sarjan päätökseen.

Counter-Strike: Global Offensive, 2019 Season 2
Pelialusta:
PC
Päivät:
4. lokakuuta -- 15.marraskuuta, 2019
Paikka: Online + offline
Joukkueita: 6 edelliseltä kaudelta, 2 karsinnoista
Palkinnot: 40 800 €
Formaatti: Round robin -lohkovaihe (bo1) + single elimination -pudotuspelit (bo3)
Osallistuminen: Vähintään yli puolet joukkueesta suomalaisia
Lähetyspäivät: tiedotetaan myöhemmin
Säännöt: tournaments.assembly.org

Aikataulu

Runkosarja: 4. lokakuuta -- 8. marraskuuta, ottelut tiistaisin ja torstaisin klo 18:00, ja perjantaisin klo 23:00.
Pudotuspelit: perjantaina 15. marraskuuta GameXpo 2019 -tapahtumassa

Karsinnat

Toiselle kaudelle sarjassa jatkaa kuusi edellsen kauden parasta joukkuetta: ENCE, SJ, KOVA, HREDS, Menace ja Veto. Pudotusuhan alla ovat kaksi ensimmäisen sarjan pohjimmaista ajuri ja Cosa Nostra. Karsintojen kautta on siis kahdella joukkueella mahdollisuus nousta Telia Esports Seriesin pääsarjaan.

Päivitys 10.9. ENCE luopuu sarjapaikastaan vedoten tiukkaan aikatauluunsa kansainvälisillä kentillä. Korvaajaksi tulee HAVU Gaming.

Karsinnat pääsarjaan järjestetään kolmessa vaiheessa. Ensin pelataan neljä avointa karsintaa, joiden voittajat etenevät suljettuun karsintaan. Suljetusta karsinnasta kaksi joukkuetta etenee Up & Down -otteluihin kohtaamaan ajurin ja Cosa Nostran. Avoimet karsinnat pelataan bo1-otteluin suoralla pudotuspelivaiheella. Suljettu karsinta otellaan GSL-lohkokaaviolla bo3-otteluin. Up & Down -ottelut puolestaan ovat yksittäiset bo3-sarjat.