4.-7.8.2022

Messukeskus, Helsinki

Login

Assembly Summer 2022 x Esportal

Game: Counter-Strike: GO Starts: Thu, Aug 4th 2022, 10:00 EEST Ends: Sun, Aug 7th 2022, 12:00 EEST

Assembly x Esportal CS:GO BYOC turnaus by Verkkokauppa.com

Todellista LAN-kokemusta kaipaaville joukkueille järjestetään tuttuun tapaan BYOC CS:GO turnaus (semi-pro), jossa joukkueet pääsevät taistelemaan toisiaan vastaan LAN-ympäristössä! Turnaus alkaa torstaina ja päättyy lauantaina.

 

KOVA 2on2 Wingman turnaukset

Esportal järjestää yhteistyössä Assemblyn ja KOVAn kanssa hauskoja ja kaikenrankkisille pelaajille Wingman-turnauksia tapahtuman ajan! Turnauksia järjestetään päivittäin eri rankeille samanaikaisesti. Voit voittaa skin-lahjakortteja 180€ edestä sekä Esportal Premiumia ja Star Gathereita!

 

ENHANCED 1on1 turnaukset

Luvassa on hauskoja 1on1-turnauksia yhteistyössä Enhanced Esportsin ja Assemblyn kanssa! Turnauksia järjestetään päivittäin eri rankeille samanaikaisesti. Voit voittaa skin- lahjakortteja 90€ edestä sekä Esportal Premiumia ja Star Gathereita!!

 

Casual 5on5 turnaukset

Haluatko kilpailla perinteisessä 5on5 -muodossa samantasoisia joukkueita vastaan? Nyt sinulla on mahdollisuus kilpailla yhdessä ystäviesi kanssa laneilla muita samantasoisia joukkueita vastaan!

Esportal järjestää yhteistyössä Assemblyn kanssa Silver-Master ja Elite-Pro tasoiset CS:GO turnaukset Assemblyn kävijöille! Nauti lanitunnelmasta yhdessä ystäviesi kanssa ja kilpaile voitosta sekä upeista palkinnoista. Turnauksissa on yhteensä 300€ palkintopotti!

 

LISÄTIEDOT JA ILMOITTAUTUMISET:
https://esportal.com/fi/news/2193/assembly-summer-x-esportal

 

RSS Result updates